de beste manier om alkaline te verhogen

Het pH-niveau in het lichaam van een mens meet hoe zuur of alkalisch is. pH, of potentieel van waterstof, is belangrijk omdat het laat zien of een lichaam heeft een zure omgeving, die kan worden dat bevorderlijk is voor bacteriën en virussen. Verhoging van alkalische is een eenvoudige manier om af te weren, niet alleen vermoeidheid, droge huid en obesitas, maar ook kanker, hart-en vaatziekten en schade aan het zenuwstelsel

Je hebt nodig:.
Lade van de groeiende tarwe gras
Schaar.
Fruitpers.
Cup.

zuur en alkalisch

De pH-schaal wordt gebruikt om het zure of basische niveau in een vloeistof te meten. De schaal loopt van 0, dat is het meest zure, tot en met 14, dat is het meest alkalische, met 7 wordt volledig neutraal. Zou bijvoorbeeld azijn en accuzuur hebben pH-waarden dicht bij 0, waardoor ze zuur. Ammoniak en zuiveringszout, echter, het land dicht bij de 14, waardoor ze alkalisch. Water heeft een pH waarde van 7 omdat het neutraal is.

PH en speeksel

Om vast te stellen of uw lichaam zure of basische, kunt u een eenvoudige test te doen met pH-papier. pH-papier kunnen worden gekocht bij reformwinkels of apotheken. Volgende, wacht ten minste 2 uur nadat u hebt gegeten, vul uw mond met speeksel en slikken. Herhalen, en op het derde tijd, doe een beetje speeksel op de pH-papier. Het papier moet blauw, met vermelding van uw speeksel is licht alkalisch. Als blijkt een andere kleur, je speeksel kan worden te zuur en het misschien een goed idee om te kijken naar manieren om uw alkalische niveau te verhogen.

Eten Alkaline Foods

De eenvoudigste manier om alkaline te verhogen is om te eten veelal alkalische voedingsmiddelen. Om dit te doen, eet 20 procent zure voedingsmiddelen en 80 procent alkalische voedingsmiddelen, het minimaliseren van de sterk zure voedingsmiddelen, zoals vlees, vis, sterke kaas en eieren. Zuur-producerende voedingsmiddelen die moeten worden geminimaliseerd onder meer brood, crackers, honing, havermout, pindakaas en suiker.

zuur-producerende voedingsmiddelen moet worden vervangen met behulp van alkalische voedingsmiddelen. De meer alkalische het eten is, hoe sneller het zal vullen van uw lichaam alkalisch niveau. Voedingsmiddelen die u zullen helpen het verhogen van uw alkalische niveaus zijn komkommers, avocado, wortel, selderij, kool, banaan, peer, bloemkool en appel. Zoals u kunt zien, de algemene vuistregel is om zich te ontdoen van zo veel vlees, oliën en suikers als mogelijk en ze te vervangen door verse groenten en fruit.

Verhoog alkalische mineralen

De belangrijkste alkalische mineralen in het menselijk lichaam zijn magnesium, calcium, kalium en natrium. Deze vier mineralen alle evenwicht en vullen elkaar aan. Bijvoorbeeld, is magnesium nodig om een spier te ontspannen, terwijl calcium is nodig om het contract. Cellen een evenwicht van kalium en natrium, maar moeten magnesium in om te worden gepompt om je lichaam heen. Aangezien deze vier mineralen werken samen, wanneer er een probleem is met een, beënvloedt het hele lichaam.

Veel mensen in de wereld van vandaag consumeren een grote hoeveelheid calcium en natrium en niet genoeg magnesium en kalium, waardoor hun lichamen onevenwichtig en gebrekkig. Voedingssupplementen kan gemakkelijk gevonden worden op een health food winkel of drogist en deze zullen bijdragen tot het herstel van het evenwicht van uw alkalische mineralen.
----------------------------------
Relevante medische:
----------------------------------
好看的電影 迷幻藥 wii遊戲片80元 春之藥9son wii超級瑪莉攻略 lv官方網 ps2台片 林晟老師教學網 謝孟媛文法 魔法24 費洛蒙tw 迷魂香 林晟老師數學教學網 藍光dvd 買威而剛 xbox360台片 女用口服催情水 催情王 xyz軟體王 窮人軟體 遠東百貨 無名套裝 xyz資訊工坊 xbox360遊戲 壯陽藥品哪買 春藥網 xbox360遊戲 wii遊戲片專賣店 金榜之路 藍光廣場 藍光影片 志光 遊戲基地 Burberry 巴寶莉 網路電視盒 xbox 360台片專賣 持久術 無名套裝 xyz軟體王 無印套裝 wii超級瑪莉歐 LOUIS VUITTON 路易威登 強力春藥 Chanel 香奈兒 sogo百貨 遊戲基地 春藥王 性藥專賣店 壯陽藥 遊戲基地 迷姦 Louis Vuitton 路易威登 名師套裝 xyz軟體王 向補習說再見 gamebase 豬春藥 時間廣場 春藥 印度神油 無名套裝