Chia: nadelen & waarschuwingen

Chia spruitjes en zaden zijn een nuttige toevoeging aan een dieet. Gepromoot als een oude superfood, Chia zaden Datum 500 jaar terug naar de Azteken. Beladen met Omega 3 oliën, eiwitten, vezels, calcium en andere voedingsstoffen, chia zaden zijn een complete voeding volgens Zelf Nutrition Data. Een waarschuwing voor alle voeding eten, met inbegrip van Chia, is dat matiging is een sleutel tot mogelijke nadelen te vermijden.

Gezondheid Aandoeningen

Wellness, een online-informatiebron, waarschuwt voor het gebruik van Chia voor mensen met een lage bloeddruk of het nemen van medicatie voor het hart, om additieve effecten te vermijden. Het waarschuwt ook dat personen die bloedverdunners hebben mogelijk een verhoogd risico op bloeden. Chia kan ook veranderen de manier waarop de lever afgebroken medicijnen, wat kan leiden tot ineffectiviteit van het geneesmiddel

darm pijn

Een enkele-ounce portie van Chia zaden bevatten 11 gram vezels;. Dat is 42 procent van de USDA aanbevolen dagelijkse waarde, op basis van informatie vinden op Zelf Nutrition Data. Personen met een dieet hoog in dierlijk eiwit en weinig vezels, die beginnen consumeren chia zaden, vind de toevoeging van een dergelijke hoge vezelgehalte zal darm pijn als de vezel gaat in eerste instantie leiden door het darmkanaal. Mensen van wie de darmen zijn vrij inactief moet beginnen door het consumeren van kleinere porties van Chia zaden of spruitjes tot het darmkanaal went om gezonder bewegingen.

Hydrofiele colloëden

hydrofiele colloëden zijn "een waterige, gelatineuze, lijm-achtige substantie" het vormen van de onderliggende structuren van alle levende cellen, aldus William Anderson van de levens-en Raw Foods. Chia zaden zijn dicht in hydophilic colloëden dat negen tot 12 keer hun gewicht aan water absorberen. Deze kwaliteit is zelfs goed voor het behoud hydratatie voor de cellen in het lichaam en voor het regelen van cholesterol en bloedsuikerspiegel. Een standaard portie is een ounce of een eetlepel zaden. De waarschuwing zou worden voor iedereen eten en drinken chia zaden vloeistoffen. Het consumeren van grotere porties kon bewijzen ongemakkelijk zodra de zaden beginnen te zwellen in de maag.

Geroosterde en bestraalde

Roosteren noten en zaden is een gemeenschappelijk productieproces om de smaak en houdbaarheid te vergroten, volgens de website Ask Dr Sears , door een familie van kinderartsen. Het nadeel van roosteren is kan zij de essentiële vetzuren veranderen en leiden tot een verlies in andere voedingsstoffen. Bestraling is een proces dat bacteriën, schimmels en insecten doodt, terwijl ook verlenging van de houdbaarheid. Bestraalde chia zaden zullen ook te lijden heeft dezelfde nadelige effecten als roosteren. De bottom line is roosteren en bestraling doden de uiteindelijk enzymen in Chia zaden. Je moet kopen Chia zaden rauw en eet ze rauw waar mogelijk voor de beste voordelen.

Betrouwbare bronnen

Alleen Chia zaden te kopen van betrouwbare bronnen, zoals de zaden groeien in Mexico en Zuid-Amerika. Er kunnen twijfelachtige landbouw sanitaire praktijken, gebaseerd op de toegenomen meldingen van E. coli en salmonella besmetting op te produceren in de afgelopen jaren. Telers niet kunt wassen chia zaden, ze schudden ze schoon van vuil. Het is absoluut noodzakelijk dat de bron natuurlijke meststoffen die niet zal vervuilen de zaden gebruikt. Gecertificeerde biologische is altijd een goede optie, maar de kosten en het papierwerk voor de landbouwers te ontvangen gecertificeerde biologische classificatie is vaak onbetaalbaar. Een vertrouwde distributeur of boer die gewassen produceert volgens dezelfde normen als biologisch kunnen dezelfde hoge kwaliteit te leveren tegen een lagere prijs aan de consument.
----------------------------------
Relevante medische:
----------------------------------
好看的電影 迷幻藥 wii遊戲片80元 春之藥9son wii超級瑪莉攻略 lv官方網 ps2台片 林晟老師教學網 謝孟媛文法 魔法24 費洛蒙tw 迷魂香 林晟老師數學教學網 藍光dvd 買威而剛 xbox360台片 女用口服催情水 催情王 xyz軟體王 窮人軟體 遠東百貨 無名套裝 xyz資訊工坊 xbox360遊戲 壯陽藥品哪買 春藥網 xbox360遊戲 wii遊戲片專賣店 金榜之路 藍光廣場 藍光影片 志光 遊戲基地 Burberry 巴寶莉 網路電視盒 xbox 360台片專賣 持久術 無名套裝 xyz軟體王 無印套裝 wii超級瑪莉歐 LOUIS VUITTON 路易威登 強力春藥 Chanel 香奈兒 sogo百貨 遊戲基地 春藥王 性藥專賣店 壯陽藥 遊戲基地 迷姦 Louis Vuitton 路易威登 名師套裝 xyz軟體王 向補習說再見 gamebase 豬春藥 時間廣場 春藥 印度神油 無名套裝