vetarm dieet voor pancreatitis

Als u last heeft van pancreatitis, is uw alvleesklier daadwerkelijk ervaart een zekere mate van ontsteking, die vaak leidt tot een veel buikpijn, indigestie, misselijkheid en braken. In de meeste gevallen moet u een arts raadplegen om de werkelijke oorzaak van de aandoening te bepalen en de passende opleiding van de zorg. Voor veel mensen is een deel van deze zorgen is een serie van veranderingen in levensstijl teweeg te brengen reliëf, waarvan er een ook uw eetgewoonten. Dit is grotendeels te wijten aan de rol van uw alvleesklier speelt in de spijsvertering proces, waarvoor je nu zich te houden aan een laag-vet dieet.

Je hebt nodig:
loopband met helling functie
. .
Goede wandelschoenen.
.
Muziek als u kiest.
.
30 minuten.
Motivatie.

Dieet

Met een vetarm dieet voor pancreatitis, is het belangrijk om uw inname van zowel trans-en verzadigde vetten, maar ook als zeer geraffineerd of bewerkte voedingsmiddelen dalen, terwijl het verhogen van de hoeveelheid fruit, groenten en volkoren producten eet je elke dag. Koekjes, cakes, crackers en chips bevatten niet alleen verzadigd vet en geraffineerde suiker, maar ook zeer verwerkt, dus vermijd deze producten in uw dieet. Beperk voorverpakte voedingsmiddelen, pasta's en wit brood. Plus, te elimineren gebakken voedsel en bijna alles van fast food restaurants.

Als het gaat om fruit, groenten en volle granen, bijna elk voedingsmiddel dat valt onder deze drie categorieën kunnen worden opgenomen in uw dieet, dus spenderen het grootste deel van uw tijd in het produceren van je kruidenier op te slaan. Dit betekent niet noodzakelijkerwijs dat je niet kunt eten eiwitten, zuivel of vet, gewoon op zoek naar goede bronnen van deze groepen voedingsmiddelen. Koud water vis, gevogelte, mager vlees, tofu, tempeh en peulvruchten zijn alle grote bronnen van proteëne. Zuivelproducten moet worden beperkt, maar yoghurt en magere melk zijn prima voor de meeste mensen. En met vet, probeer vast te houden aan een olijfolie of een plantaardige olie binnen dit eten regime.

Vitaminen Mineralen

Naast deze veranderingen in het dieet, bijzondere aandacht schenken aan bepaalde voedingsmiddelen die vitaminen en mineralen bevatten gunstig voor uw staat. Elk van de B-vitamines, evenals ijzer, daadwerkelijk kan gaan een lange weg te helpen uw alvleesklier, dus nemen spinazie, boerenkool, snijbiet, kikkererwten, linzen, erwten, aardappelen, rode paprika, groene paprika, abrikozen, perziken en vis in uw dieet.

Het is ook vrij belangrijk op te nemen voedingsmiddelen die rijk zijn aan antioxidanten, zoals squash, veenbessen, frambozen, bosbessen, aardbeien, pruimen, appels, bruine bonen, rode bonen, pinto bonen, artisjokken en aardappelen. De meeste van deze producten boven de grafieken voor anti-oxidanten, dus chili te maken met veel bonen, salades met veel fruit en maaltijden die ten minste een van deze voedingsmiddelen.

Vloeistoffen

inhouden, terwijl je moet je een groot deel van vocht uit de groente en fruit je eet elke dag, zorg ervoor om veel water te drinken, terwijl het vasthouden aan een vetarm dieet. Vierenzestig gram is de aanbevolen hoeveelheid, dus drink minstens acht 8-ounce glazen water gedurende de dag. Echter, je moet voorkomen dat vloeistoffen die stimulerende middelen en kalmerende middelen, zoals koffie en alcohol bevatten.
----------------------------------
Relevante medische:
----------------------------------
好看的電影 迷幻藥 wii遊戲片80元 春之藥9son wii超級瑪莉攻略 lv官方網 ps2台片 林晟老師教學網 謝孟媛文法 魔法24 費洛蒙tw 迷魂香 林晟老師數學教學網 藍光dvd 買威而剛 xbox360台片 女用口服催情水 催情王 xyz軟體王 窮人軟體 遠東百貨 無名套裝 xyz資訊工坊 xbox360遊戲 壯陽藥品哪買 春藥網 xbox360遊戲 wii遊戲片專賣店 金榜之路 藍光廣場 藍光影片 志光 遊戲基地 Burberry 巴寶莉 網路電視盒 xbox 360台片專賣 持久術 無名套裝 xyz軟體王 無印套裝 wii超級瑪莉歐 LOUIS VUITTON 路易威登 強力春藥 Chanel 香奈兒 sogo百貨 遊戲基地 春藥王 性藥專賣店 壯陽藥 遊戲基地 迷姦 Louis Vuitton 路易威登 名師套裝 xyz軟體王 向補習說再見 gamebase 豬春藥 時間廣場 春藥 印度神油 無名套裝